Προγεννητικός έλεγχος

Τι ισχύει σήμερα;

 

Γιατί σε εμάς;

Προγεννητική Συμβουλευτική

Ένας από τους σημαντικότερους τομείς που έχει επένδυση η «Προγεννητική Διάγνωση» είναι η συμβουλευτική υποστήριξη που  παρέχει στα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Αυτή παρέχεται σε συνεργασία με γιατρούς άλλων ειδικοτήτων που  άπτονται της Ιατρικής Εμβρύου, ανάλογα με την περίπτωση.

Ιατρικό & Παραϊατρικό Δυναμικό

Η Προγεννητική Διάγνωση στελεχώνεται από εξειδικευμένους γιατρούς εκπαιδευμένους στην ιατρική εμβρύου και με αποκλειστική ενασχόληση το προγεννητικό έλεγχο, καθιστώντας το κέντρο μας ικανό και άξιο να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες κάθε εγκύου.
Η επιστημονική τους κατάρτιση, η εμπειρία τους και οι συνεχείς μετεκπαιδεύσεις  τους, τους έχουν καθιερώσει ως από τους συχνότερα προσκαλούμενους ομιλητές σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια εμβρυομητρικής ιατρικής.  Το μόνιμο παραϊατρικό προσωπικό είναι επίσης εκπαιδευμένο στον τομέα αυτό με τεράστια εμπειρία και ιδιαίτερες συμβουλευτικές ικανότητες, επιδιώκοντας  την καλύτερη εξυπηρέτηση των εγκύων.

Εξοπλισμός & Χώρος

Ο εξοπλισμός της Προγεννητική Διάγνωση  είναι τελευταίας τεχνολογίας και συνεχώς αναβαθμιζόμενος, με σκοπό τη διαρκή βελτιστοποίηση της έγκυρης διάγνωσης. Σήμερα τα υπερηχογραφικά μηχανήματα που χρησιμοποιούνται είναι General Electric Medical Systems E10 expert.  

Ο χώρος είναι ειδικά διαμορφωμένος για άνετη και ευχάριστη αναμονή, η οποία δυστυχώς τις περισσότερες φορές είναι αναπόφευκτη λόγω της ιδιαιτερότητας της εξέτασης και της εξατομικευμένης αντιμετώπισης της κάθε εγκύου. 

Υπευθυνότητα

Γίνεται προσπάθεια να προσεγγίζεται  το κάθε ζευγάρι με ανθρωπιά, σεβόμενοι πρωτίστως τις προσωπικές τους ιδιαιτερότητες και  επιθυμίες. Επί 23 χρόνια μοναδική προσπάθεια και στόχος του κέντρου μας είναι η σωστή αντιμετώπιση του εμβρύου και των γονέων του.

Εμπειρία

Σ όλο αυτό το διάστημα μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους ζευγάρια από όλη την Ελλάδα. Πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 75.000 υπερηχογραφήματα και 12.000 διαγνωστικές και θεραπευτικές επεμβάσεις σε έμβρυα.

Ιστορία, Εξειδίκευση

Η Προγεννητική Διάγνωση λειτουργεί από το 1990. Μοναδικό αντικείμενό της είναι η ιατρική εμβρύου και ο προγεννητικός έλεγχος. Είναι ένα από τα πιο έμπειρα και εξειδικευμένα κέντρα προγεννητικού ελέγχου που υπάρχουν στη χώρα μας και διεθνώς.