1. Καλησπέρα. Είμαι 7 εβδομάδων κ πήγα στο γιατρό σήμερα κ με τον υπέρηχο μου είπε ότι έπαθα μια ψιλό αποκόλληση κ μου είπε να ξεκουράζομαι κ να περνώ τα ουτρογεσταν. Θα πάνε όλα καλά;
    • Ελευθερία
    • 08-Sep-2020
    • Αποκολληση πλακουντα
    Όλα καλά θα πάνε, να μην ανησυχείτε
    • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
    • 2020-09-12 18:45:33
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  2. Γιατρέ υποφέρω χρόνια από κρίσεις πανικού και έντονο άγχος.. Δυσπνοια ταχυκαρδία κλπ.. Πριν 2 εβδομάδες ξαναπαθα κρίση... Ο ψυχίατρος μου μου σύστησε να ξεκινήσω πάλι αγωγη με zoloft και xanax... Έχω καθυστέρηση 3 μερες και φοβάμαι μην είμαι έγκυος.. . Τα χάπια που παίρνω θα προκαλέσουν ανωμαλίες, αυτισμό κλπ στο μωρό μου; (δεν έχω κάνει χοριακη ακόμα)... Τα xanax είναι πιο επικυνδυνα από τα zoloft για το έμβρυο;... Να κόψω τα Xanax;... Και τα zoloft; Τι να κάνω;ωωω Είμαι 44 και οι ελπίδες να γίνω μάνα είναι ελαχιστες????
    • Tobbe
    • 08-Sep-2020
    • Κρίση πανικού και εγκυμοσυνη
    Να ακολουθήσετε την αγωγή που σας προτείνει ο ψυχίατρός σας και να μην ανησυχείτε.
    • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
    • 2020-09-12 19:23:10
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  3. Καλησπέρα Η τελευταία μου περίοδος ήταν 15/07/20. Στις 14/08 έκανα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό. Λίγες μέρες μετά έδωσα και αίμα για β-χοριακη (94mIU/ml) μετά από 48 ώρες ξανά έδωσα ήταν 238mIU/ml οπότε πίστεψα πως όλα πάνε καλά και έκλεισα ραντεβού για υπέρηχο όταν θα συμπληρώνα την 6 εβδομάδα + 3 (28/08). Στον υπέρηχο ο γιατρός δεν είδε τίποτα και μου είπε πως υπάρχει περίπτωση να έγινε αργότερα ο σύλληψη επειδή έχω άστατο κύκλο και να ξανά κάνω εξετάσεις για χοριακη. Τα αποτελέσματα ήταν 2780 μετά από 3 μέρες ξανά έδωσα και πήγε 3998. Πήγα ξανά για υπέρηχο και μου είπε φαίνεται πλέων ο σάκος και να ξανά δώσω σε 48 ώρες αίμα. Οπότε στις 03/09/20 ξανά δίνω αίμα με αποτέλεσμα 7100mIU/ml. Στο διάστημα αυτό μου ήρθε και πολύ λίγο αίμα καφετι όταν πήγαινα τουαλέτα. Την ίδια μέρα πάω για υπέρηχο και φάνηκε ο λεκιθικός ασκός. Το επόμενο ραντεβού ήταν χθες 5 μέρες μετά την εξέταση της χοριακης (07/09/2020). Τελικά δεν έχει φανεί ακόμα έμβρυο. Ξανά δίνω αίμα για χοριακη και ήταν 11500mIU/ml. Μέσα σε πέντε μέρες έχει αυξηθεί μόνο κατά 4400mIU/ml. Θα ξανά πάω αύριο για υπέρηχο αλλά ο γιατρός δεν είναι πολύ αισιόδοξος πως θα προχωρήσει η εγκυμοσύνη. Πιστεύεται πως υπάρχουν ελπίδες;
    • Μαρία Σ.
    • 08-Sep-2020
    • μη διπλασιασμος χοριακης και σακος
    Oi εξετάσεις β χοριακής δε σημαίνουν τίποτα. Με το ιστορικό σας, θα έπρεπε να έχει φανεί εμβρυϊκός πόλος. Να κάνετε ξανά υπερηχογράφημα.
    • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
    • 2020-09-12 19:16:11
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  4. Το αγορι μου εχει παρει το αυθεντικο titan gel gold το οποίο είναι βοήθημα για να αύξηση το πεος του και ειναι 17 χρονων υπαρχει περιπτωση να υπαρξει καποιο προβλημα.. είναι επικίνδυνο ;;
    • Katerina
    • 07-Sep-2020
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    Δεν μπορώ να σας απαντήσω γιατί δεν γνωρίζω το σκεύασμα.
    • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
    • 2020-09-12 18:30:34
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  5. Γιατρέ καλησπέρα η αυχενική μου βγήκε 2.1 και με τον συνδυασμό της pap-a με έβγαλαν ποσοστό 1/470 είμαι 33 χρόνων ..και μου είπε ο γιατρός αν θέλω να κάνω παρακέντηση για να είμαι σίγουρη τι προτείνεται??
    • natasa
    • 07-Sep-2020
    • ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΕΙΣ
    To όριο κινδύνου που χρησιμοποιείται για να προτείνουμε επεμβατικό έλεγχο είναι το 1/300. Σ εσάς, οι εξετάσεις πιθανολόγησης του συνδρόμου Down, που αναφέρετε είναι καλές. Η πιθανότητα το παιδί σας να πάσχει είναι 1 στις 470 γεννήσεις, εφ όσον η μέτρηση της αυχενικής διαφάνειας έχει πραγματοποιηθεί σωστά και σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα. Φυσικά τα αποτελέσματα αυτά είναι πιθανότητες κι όχι διάγνωση που δίδεται μόνο από την αμνιοπαρακέντηση (που ελέγχει όλα τα χρωμοσωμικά νοσήματα κι όχι μόνο τις 3 συχνότερες ανωμαλίες), όπου η πιθανότητα απώλειας της κύησης είναι 1/500 που είναι όμως μεγαλύτερη από τον κίνδυνο ηλικίας σας (1/450) όπως κι από τον τροποποιημένο κίνδυνο που αναφέρετε. Ιατρικά δεν έχετε ένδειξη να υποβληθείτε σε επεμβατικό έλεγχο. Θα μπορούσατε να κάνετε το μη επεμβατικό προγεννητικό έλεγχο από το αίμα σας (cf DNA, NIPT), που καλύπτει πάνω από 99% για το σύνδρομο Down και 95% για τις τρισωμίες 18 και 13 (προσφέρεται στο Κέντρο μας).
    • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
    • 2020-09-12 18:32:43
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  6. Gia sas.. Thelo na matho pote egine i silliyi... Teleftea periodos 18 noemvriou 2019...ixa epafi 4 noemvriou alla pira to xapi epomenis meras kai 18 noemvriou mou irthe periodos.. Ixa xana epafi 26 noemvriou xwris ekspermatwsi ston kolpo..kai tote xana epafi stis 9 dekemvri me ekspermatwsi ston kolpo... Ixa pithano toketo stis 22 avgoustou alla gennisa stis 7 avgoustou... Pote egine i mera silliyis??? Efxaristw poli
    • Maria eleni
    • 07-Sep-2020
    • Σύλληψη
    Δεν μπορώ να απαντήσω αν δεν μου πείτε τα ευρήματα των γιατρών. Την Πιθανή Ημερομηνία Τοκετού σύμφωνα με τα υπερηχογραφήματα.
    • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
    • 2020-09-12 18:58:33
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  7. Καλησπέρα γιατρέ. Έκανα απόξεση πριν 10 μέρες στην 8-9η βδομάδα λόγω παλινδρομης κύησης. Σε πόσους κύκλους μπορώ να ξεκινήσω τις προσπάθειες ξανά; Ο γιατρός μου συστήνει μετά από 3 κύκλους αλλά βλέπω ότι δε συμφωνούν όλοι με αυτό. Ποια είναι η δική σας γνώμη; Υπάρχει πιθανότητα αποβολής αν ξεκινήσω μετά την πρώτη περίοδο; Χρειάζεται περισσότερο χρόνο για επούλωση; Είμαι 39 χρόνων και κάθε καθυστέρηση είναι επιβαρυντική. Σας ευχαριστώ πολύ.
    • Σόνια
    • 07-Sep-2020
    • Παλίνδρομη κύηση κι επόμενη προσπάθεια
    Δεν υπάρχει περιορισμός μετά από καθαρισμό της μήτρας.
    • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
    • 2020-09-12 18:53:43
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  8. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ 25/08 ΣΤΙΣ 31/08 ΕΙΧΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΠΕΡΜΑΤΩΣΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ. 2 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΦΕ ΒΛΕΝΝΑ ΓΙΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ. ΥΠΑΧΡΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΥΛΛΗΨΗ; ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΜΟΥ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
    • ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
    • 07-Sep-2020
    • ερώτηση
    Δε νομίζω. Η ωορρηξία γίνεται 14 ημέρες πριν από την επόμενη περίοδο, άρα σε κύκλο 28 ημερών τη 14η ημέρα του κύκλου. Αν ισχύει αυτό, δεν έχετε πιθανότητα για εγκυμοσύνη.
    • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
    • 2020-09-12 19:24:30
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  9. Καλησπέρα γιατρέ ήθελα κεγω με την σειρά μου να κανω μια ερώτηση .. στης 22/8 είχα ελεύθερη επαφη και ήταν μέρες γόνιμες ...τώρα με έχει έρθει η περίοδος μου 3 μέρες ποιο νωρίς και για 3 μέρες μόνο ..είναι φυσιολογικό η είναι η ψευτοπεριοδος ? Ο κύκλος μου είναι σταθερός όλα τα χρόνια
    • Νινα
    • 07-Sep-2020
    • περιοδος
    Να κάνετε τεστ κύησης από το φαρμακείο .
    • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
    • 2020-09-12 18:50:51
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  10. καλησπέρα γιατρέ, είμαι 36 ετών στην 14 εβδομάδα κύησης με ποσοστό τροπ. αυχενικής 1/4200, τις ερχόμενες μέρες θα κάνω και nipt τεστ. ωστόσο θα ήθελα να σας ρωτήσω τι παραπάνω εντοπίζει η αμνιοπαρακέντηση από προβλήματα στο έμβρυο. εκτός δηλαδή από τις χρωμοσωμικές ανωμαλίες που μας δείχνει η αυχενική και το nipt test. σας ευχαριστώ
    • nik
    • 07-Sep-2020
    • ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΕΙΣ
    Οι επεμβατικές μέθοδοι, αμνιοπαρακέντηση και βιοψία τροφοβλάστης, είναι διαγνωστικές και ελέγχουν όλες τις χρωμοσωματικές ανωμαλίες, με τον μοριακό καρυότυπο να διαγιγνώσκει 512 σύνδρομα περισσότερα του μοριακού. Το ΝΙΡΤ δεν είναι διαγνωστική εξέταση, καλύπτει πάνω από 99% για το σύνδρομο Down και περίπου 95% για τις τρισωμίες 18 και 13 και για αυτό η επιβεβαίωση του γίνεται μόνο με επεμβατικές μεθόδους.
    • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
    • 2020-09-12 18:40:25
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  11. Γιατρε καλημερα.ειμαι στην 15 βδομαδα κυησης και ακολουθω αγωγη με zoloft αντικαταθλιπτικο σε μικρη δοση λογω καταθλιψης πολλα χρονια.ο ψυχιατρος μου ειπε οτι υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που ακολουθουν τετοια αγωγη.να ανησυχω για το εμβρυο;θα ηθελα την γνωμη σας.ευχαριστω..
    • Nana
    • 07-Sep-2020
    • ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ
    Δυνητικά πάντα η χρήση φαρμάκων κατά τη διάρκεια της κύησης είναι επικίνδυνη. Ειδικότερα ως προς το φάρμακο που αναφέρετε, δε φαίνεται να έχει τερατογόνο δράση μεγαλύτερη του γενικού πληθυσμού. Την ευθύνη για τη χορήγηση φαρμάκου την έχει ο γιατρός που το χορηγεί, ο οποίος κρίνει το όφελος και τη ζημία από τη χορήγηση του. Να ακολουθήσετε τις οδηγίες του ψυχιάτρου σας.
    • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
    • 2020-09-12 18:44:09
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  12. Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω έχουν περάσει 7εβδομάδες παρά μια μέρα από την καισαρική τομή. Σήμερα κάναμε έρωτα με τον σύζυγό μου και έκτοτε έχω κίτρινα κολπικά υγρά. Είχα και τις προηγούμενες ημέρες ελάχιστα αλλά τώρα παρατηρήσει αυξημένη έκκριση κίτρινων υγρών. Φοβάμαι μήπως βιαστικα και έχει προκληθεί πρόβλημα. Δεν αισθάνομαι πόνο στην τόμο, ωστόσο με ανησυχούν οι εκκρίσεις. Διάβασα ότι μπορεί να δημιουργηθεί λοίμωξη στην μήτρα λόγω της επαφής. Τι να κάνω;!
    • Elinaki
    • 06-Sep-2020
    • ΣΕΞ ΚΑΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΟΜΗ
    Να επικοινωνήσετε με το γιατρό σας. Συνήθως δεν προκαλείται πρόβλημα.
    • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
    • 2020-09-12 19:20:34
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  13. Γιατρέ καλησπέρα μετά από υπέρηχο στις 5 εβδομάδες κ 4 μέρες ο γιατρός μου είπε ότι υπάρχει απουσία ωχρου σωματιου... Αμνιακος κ λεκιθικος υπάρχουν... Το σημαίνει αυτό για την έκβαση της εγκυμοσύνης μου
    • Maria2020
    • 06-Sep-2020
    • Ωχρό σωμάτιο
    Να μην ασχολείστε με τέτοια θέματα. Να περιμένετε να φανεί έμβρυο.
    • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
    • 2020-09-12 19:18:53
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  14. Καλησπέρα! Μόλις μπήκα στην 11η εβδομάδα κύησης κ χθές είδα πρώτη φορά υγρά τα οποία ήταν διάφανα με Καφέ απόχρωση όμως το μεσημέρι. Την υπόλοιπη μέρα τίποτα! Σήμερα στο σκούπισμα έβγαλα μια βλέννα καφετί. Δεν έχω κάποιο πόνο. Να ανησυχήσω;
    • Nana
    • 06-Sep-2020
    • αιμορραγία
    Στην αρχή της κύησης είναι δυνατό να παρατηρηθούν τέτοια φαινόμενα με αιμορραγίες και δεν είναι κάτι σημαντικό. Επίσης είναι συχνό να μην μπορούμε να την αποδώσουμε σε κάτι συγκεκριμένο κι οφείλεται στο η μήτρα είναι μικρή κι ο πλακούντας κοντά στον τράχηλο. Εφ όσον σταμάτησε μην ανησυχείτε.
    • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
    • 2020-09-12 18:29:19
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  15. Γιατρέ καλησπέρα. Είμαι 31 ετών και υγιής. Πέρυσι τον Οκτώβριο έμεινα έγκυος. Απέβαλα στην 8η εβδομάδα. Είχαμε δει, αλλά δεν είχαμε ακούσει καρδιά. Η αποβολή ενισχύθηκε με χάπια. Ξαναεμεινα έγκυος 4μηνες μετά την αποβολή μου και πάλι απέβαλα την 8η εβδομάδα χωρίς καρδιακη λειτουργία και έκανα αποξεση. Έκανα εξετάσεις για θρομβοφιλια, καρυωτυπο κλπ. Δεν βρήκαμε κάτι. Τερ 22/7, τεστ κυήσεως θετικό, χοριακή να κατεβαίνει, καθόλου αίμα και στον υπέρηχο τπτ. Μάλλον βιοχημικη κύηση. Ποια με συμβουλεύετε να είναι τα επόμενα βήματά μου; θα βοηθούσε ίσως η εξωσωματική;
    • Ιωάννα
    • 05-Sep-2020
    • Διακοπή κύησης
    Να κάνετε τις εξετάσεις που συστήνει ο γιατρός σας και να προσπαθήσετε ξανά.
    • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
    • 2020-09-06 09:28:07
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  16. Γιατρέ καλησπέρα είμαι 39 χρονών με φυσιολογική σύλληψη. Είμαι 6 εβδομάδων... Στις 5 εβδομάδες και 4 ημέρες έκανα τον πρώτο κολπικό υπέρηχο όπου ο γιατρός είδε σάκο κ λεκιθικου αλλά όχι έμβρυο. Μάλιστα μου είπε ότι δεν υπάρχει ωχρό σωμάτιο κ μου συνέστησε utrogestan των 200 2φορές την. Ημέρα... Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να προχωρήσει η κύηση χωρίς ωχρό σωμάτιο? Το οποίο utrogestan έχω παραλείψει 2 φορές καθώς μου προκαλεί πολύ έντονα συμπτώματα
    • Missmary
    • 05-Sep-2020
    • Ωχρό σωμάτιο
    Γενικός κανόνας είναι ότι όταν δούμε ενδομήτριο σάκκο χωρίς έμβρυο, επαναλαμβάνουμε το υπερηχογράφημα σε μια εβδομάδα. Μην ανησυχείτε
    • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
    • 2020-09-06 09:29:42
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  17. Kalhspera hthela na kanw mia erwthsh.sths 21/8 eixa sejoualiki epafh kai O syntrofos mou sikothike ekinh thn wra kai eixe to sperma panw tou.(mou eipe oti kratiwtane gia na mhn teliwsei).alla den jerei an teliwse mesa mou.sths 31/9eixa ena kokkinoroz xrwma gia 2 meres kai meta eixa kafe aima mexri kai shmera pou mou teliwse 5/9.(alla den eixa kai kanenan trelo pono isa isa pou ksexnousa oti exw aima).parathrw omos pali kafe ygra sto eserouxo mou.h periodos htane na mou eerthei 6/9 kai genika exw stathero kiklo.ths teleytees meres exw parousiash ligo perissoterh kourash xwris na kanw tipota .yparxei periptwsh egkymosynhs??an mporeite apanthste mou sintoma giati anisixw.eyxaristw polu.
    • Vam
    • 04-Sep-2020
    • αιμορραγία
    Να κάνετε τεστ κύησης από το φαρμακείο ..
    • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
    • 2020-09-06 09:23:51
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  18. Καλησπέρα. Έίμαι 35 εβδομαδών και 2 ημερών. Κατά την εξέταση doppler βρέθηκαν τα εξής: BPD-97mm OFD-119 HC-339,3 TAD-98 APAD-94 AC-301,6 FL-67 BPD/OFD-0,82 HC/AC-1,13 BPD/FL-1,45 Εκτίμηση Βάρους-2.629 Εκατοστιαία θέση-45,5 Μέση τιμή PI 0,65 Όλα τα άλλα αναγράφονται ως φυσιολογικα. Με προβληματιζει ότι μου έίπαν πως έχει μεγάλο κεφάλι, αλλά είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ποια η εκτίμησή σας; Ευχαριστώ
    • Σοφία
    • 04-Sep-2020
    • Doppler
    Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για μετρήσεις γιατί το υπερηχογράφημα είναι υποκειμενική εξέταση και πρέπει να εκτιμάται συνολικά. Γενικά, όταν οι μετρήσεις είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια δεν εμπνέουν ανησυχία.
    • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
    • 2020-09-06 09:26:15
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  19. Έχω κύκλο 35 ημερών. Την 21η μέρα του κύκλου ημέρα ωοορηξιας είχα επαφή. Πότε να κάνω το τεστ και τη Β χοριακη?
    • Nelly
    • 04-Sep-2020
    • piuanothta egkumosynhs
    Όταν καθυστερήσει η επόμενη περίοδος. Να κάνετε τεστ κύησης από το φαρμακείο. Οι εξετάσεις στα μικροβιολογικά εργαστήρια συστήνονται και εκτιμώνται από τους γιατρούς.
    • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
    • 2020-09-06 09:20:34
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  20. Καλησπέρα ήθελα να κάνω μια ερώτηση είχα 2 αποβολές η μια απο παλυνδρομη κύηση και η αλλη απο βαρως τώρα ξανά είμαι έγκυος υπάρχει περιπτώσει να ξανά υπάρξει παλινδρόμηση κύηση ??
    • Artemis
    • 03-Sep-2020
    • Erotisi
    Η πιθανότητα αυξάνεται, αλλά συνήθως δεν συμβαίνει ξανά.
    • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
    • 2020-09-06 09:19:00
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0

Σελίδα 4 από 188